SCRCA Note: Garsdale signal box porch and toilet

1: Snippet Details
1.2: Snippet Type: 
General Note
1.3: Snippet Detail: 

The following note regarding Garsdale signal box was provided by Mark Rand (via e-mail) on 8/3/2013:

"The porch (and a replacement staircase) was added in 2008/9 as part of the big refurbishment of Garsdale Station by Network Rail. It contains toilet and washing facilities that replaced a stone-built WC on the down platform against the north end of the waiting room. The new arrangement apparently overcomes the need for the signaller to close the box and sign off every time he" [needs to use the facilities].

Last updated by Mark Harvey on 23/04/2015
The SCRCA Project section of the FoSCL website was designed and
developed by Mark R. Harvey. Database rights have been asserted.